top of page

ONZE KRACHT IS OM

ARTIESTEN TE ONTZORGEN

DIENSTEN

TECHNICAL SUPPORT

Omdat wij nou samen werken met Artiesten weten wij precies wat hun technische wensen zijn. Met onze jarenlange ervaring in de licht en geluid branches kunnen wij de klant volledig ontzorgen en de technische productie op ons nemen.

ARTIST MANAGEMENT

Artiesten zijn is een creatief vak: Muziek maken, veel onderweg zijn en nieuwe mensen ontmoeten. Maar er zit ook een anderekant aan het verhaal: Contracten, Marketing, PR, Netwerken. Het is veruit de minst favoriete bezigheid van de artiest, want je bent er om creatief te zijn. Daarom nemen wij alles voor je uit handen zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent.

ADMINISTRATIE

Als je artiest bent komt er meer kijken dan alleen muziek maken, Namelijk je administratie. Artist Tools is gespecialiseerd in Administratie voor artiesten. Wij kunnen alles uit handen nemen zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent.

MARKETING

Of het nu gaat om Artiesten Marketing, Event Marketing of Product Marketing het komt allemaal op het zelfde neer, Het doel is om zichtbaar in de markt te zijn. Het is vandaag de dag niet meer genoeg om alleen met een goede track te komen, net als dat het al lang niet meer genoeg is om alleen goed te kunnen draaien. Je zult je dus als artiest moeten onderscheiden. Aan de hand van de 5P's kunnen wij een passend marketing plan opstellen.

SERVICES

OVER ONS

Artist Tools. in 2008 opgericht door Ricardo van Bezouwen, begon als Technische evenementen ondersteuning. Na enige tijd werd duidelijk dat artiesten behoefte hadden aan professionele begeleiding en ontwikkelde het bedrijf zich meer en meer als een managementkantoor.

ABOUT

2008

Year Established

206

Projects Completed

870

Contractors Appointed

26

Awards Won

CLIENTS

ggw
mood
dise
Peitsman
DB
quardin1
teamvieze1
sebastianmoreno
creationwide
zero
Gauddi
firstlove
baggi1
fidato-1129-bij-580-voor-website
deloods
facet
degooth
trinity
CLIENTS

CONTACT

Inquiries

For any inquiries, questions or commendations, please call: 123-456-7890 or fill out the following form

Head Office

van Beuningenhaven 105

2993EJ Barendrecht

 

info@artist-tools.nl

Employment

To apply for a job with Sphere Constuctions, please send a cover letter together with your C.V. to: info@artist-tools.nl

TEL: 

Bericht ontvangen!

CONTACT
bottom of page