Diensten

Publishing 

De basis van de muziekuitgeverij wordt gevormd door een innovatief, transparant en betrouwbaar administratiesysteem, dat garant staat voor de beste wereldwijde registratie en collectie van alle werken. Een niet te onderschatten voorwaarde voor het realiseren van meerwaarde voor de auteurs, naast A&R en creativiteit. Actief meedenken en werken in het creatieve proces van songwriting, het koppelen van auteurs aan de juiste artiesten, of het selecteren van de juiste songs voor uitvoerende artiesten, omdat Zero door persoonlijke aandacht, betrokkenheid en vakkundige begeleiding het verschil in publishing maakt. 


 

Administratie / 
Boekhouding   

Het is super gaaf om Artiest of producer te zijn: Veel optreden en produceren, veel onderweg zijn en nieuwe mensen ontmoeten. Maar er zit ook een keerzijde aan het verhaal: de administratie en belastingaangiften. Het is veruit de minst favoriete bezigheid van een  artiest of producer, want je bent er om creatief te zijn en niet voor de cijfertjes. Daarom nemen wij graag alles voor je uit handen zodat jij kan blijven doen waar jij goed in bent.

Informeer naar de mogelijkheden


 

Distributie 

Zero Music online distributie helpt jou als artiest om jouw muziek online te krijgen. In deze tijd staat digitale muziekdistributie centraal en bereik je mensen over de hele wereld. Met een goede distributie vergroten wij jouw zichtbaarheid. Jouw muziek komt op Itunes, Spotify, Deezer en andere grote streaming platformen. Laat fans jouw muziek vinden via Shazam en genereer inkomsten met je YouTube-video's. Digitale distributie is de beste manier om jouw nummers naar buiten te brengen. Daarnaast behoud je al je rechten en is dit dus ideaal voor onafhankelijke bands en artiesten, producers en labels.


 

Management 

We begeleiden onze artiesten intensief op hun weg naar de top waarbij wij hen zoveel mogelijk ballast uit handen nemen. Al onze inspanningen staan in het teken van het (uit)bouwen van de carriëre – het bereiken van de top – én het bouwen en bewaken van het imago tijdens de klim. Genieten van de klim is voor ons minstens zo belangrijk als het bereiken van de top. En die combinatie is precies wat Zero biedt.

 

Een artiest kan onder onze hoede onbezorgd genieten van wat hij of zij het liefste en het beste doet: performen. Ondertussen focussen wij – ambitieus als we zijn – continu op het volgende punt aan de horizon. Want ambitie is de lat steeds hoger leggen. We verliezen het doel, de top, dan ook niet uit het oog en zitten er voortdurend bovenop door eindeloos in beweging te blijven.


 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now